Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

20 ГОДИНИ FIBANK В РУСЕ

четвъртък 26 април 2018

Областният управител г-н Галин Григоров уважи официалното тържество на Първа инвестиционна банка по повод 20-та годишнина от основаването на неин клон в Русе. Той удостои регионалния мениджър на Fibank г-н Маргарит Вутов със значка за съществен принос в икономическото развитие на Русе.

В приветственото си слово към присъстващите губернаторът постави акцент върху значението на кредитната институция за успешното развитие на бизнеса в региона. Той отбеляза, че осигуряването на достъпни финансови средства за фирмите е изключително важно, защото така се осигурява възможност за инвестиции, които предполагат бъдещо развитие и разрастване, а също и моментна стабилност. Областният управител заяви, че не трябва да бъде подценяван и социалния аспект от дейността на банката, тъй като подпомагането на бизнеса спомага и разкриването на нови работни места. Не на последно място г-н Григоров пожела здраве и сили, с които екипът на Първа инвестиционна банка да продължи да утвърждава и надгражда името на институцията като водеща в този бранш в страната.

Сред официалните гости бяха още изпълнителните директори на Fibank и членове на Управителния съвет г-жа Севдалина Василева и г-н Чавдар Златев, директорът на дирекция „Финансови-стопански дейности“ в община Русе г-жа Емилия Пенева, представители на бизнеса и медиите.

Събитието се проведе тази вечер в ресторанта на хотел „Дунав плаза“ и беше съпроводено от богата музикална програма, включваща изпълнения на неповторимите трио „Хипнотик“ и Силвия Кацарова.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design