Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

25 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ ОТБЕЛЯЗА ЮРИДИЧЕСКИЯТ ФАКУЛТЕТ НА РУ „АНГЕЛ КЪНЧЕВ“

петък 17 ноември 2017

Заместник областните управители на област Русе г-н Свилен Иванов и г-н Валентин Колев бяха сред официалните гости дошли да уважат днес отбелязването на 25 години от създаването на Юридическия факултет при РУ „Ангел Кънчев“.

На събитието присъстваха още Боян Магдалинчев, представляващ Висшия съдебен съвет, заместник-министърът на правосъдието, проф. Николай Проданов, Наталия Кръстева, зам.-кмет по комунални дейности на Община Русе, Елеонора Николова, председател на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност (ЦППКОП) към Министерски съвет, Драгомир Николов, изпълнителен директор на Агенцията по заетостта, Гълъб Донев, секретар на Президента на Република България по социални политики и здравеопазване, Михаил Миков, председател на 42-ро Народно събрание, бивши и настоящи възпитаници, преподаватели и др.

Г-н Иванов, който е възпитаник на факултета поздрави присъстващите и с нескрито вълнение изрази своето уважение  към всички, които са допринесли за неговото развитие и своята увереност, че и в бъдеще ще продължат да полагат необходимите усилия, той да е един от водещите в страната. Също така удостои декана проф. д-р Лъчезар Дачев със значка на областен управител и удостоверение за съществен принос в областта на образованието и науката и по повод 25 години от създаването на Юридическия факултет.

Не на последно място, г-н Свилен Иванов връчи поздравителен адрес от името на г-н Галин Григоров.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design