Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

30 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ФАКУЛТЕТ „ТРАНСПОРТЕН“

петък 26 май 2017

Днес, 26.05.2017 г., факултет „Транспортен“ на РУ „Ангел Кънчев”  отпразнува своя 30-годишен юбилей.

Официални гости на събитието бяха Свилен Иванов и Валентин Колев, заместник областни управители на област Русе, проф. д-р Велизара Пенчева, ректор на РУ “Ангел Кънчев“, чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев, председател на Общински съвет Русе и председател на Общото събрание на Русенския университет, Георги Игнатов, директор на дирекция „Екология и транспорт” в Община Русе, заместник-ректори на РУ „Ангел Кънчев“ и др.

Г-н Колев поздрави присъстващите и изрази своето уважение към всички, които са допринесли за развитието на факултета и своята увереност, че в бъдеще те ще продължат да полагат необходимите усилия, той да съществува. Също така връчи поздравителен адрес от името на областния управител на област Русе, доц. д-р Стефко Бурджиев на доц. д-р Васко Добрев, декан на факултет „Транспортен“ .

Заместник областният управител, Свилен Иванов връчи на доц. Добрев, почетен плакет на Областен управител и удостоверение за съществен принос в областта на образованието и науката на факултет „Транспортен“ и по повод 30 години от създаването му.

Областният управител на област Русе беше удостоен  с грамота и паметен знак за плодотворно сътрудничество и добро институционално партньорство с ръководената от него институция и във връзка с тридесетата годишнина на факултета.

 

 

 

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design