Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

30 ГОДИНИ СВОБОДНА ЗОНА РУСЕ

четвъртък 08 март 2018

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров уважи официалното тържество на „Свободна зона – Русе“ по повод 30-та годишнина от създаването на дружеството. Той удостои директорът на експортно-импортния център г-н Димитър Недялков със значка за съществен принос в икономическото развитие на Русе. В приветственото си слово към присъстващите губернаторът подчерта значението на бизнес структурата за успешното развитие на региона. Той отбеляза, че това е благодарение както на добрия мениджмънт от самото начало на дружеството, така и на множеството дейности и услуги, които то е в състояние да предложи на своите клиенти. Г-н Григоров допълни, че малко фирми могат да се похвалят с подобни отлични резултати и същевременно допринесли за цялостното икономическо развитие на областта. Не на последно място той пожела здраве и сили, с които екипът на „Свободна зона – Русе“ да запази водещите си позиции в сферата.

Сред официалните гости бяха още председателят на Общинския съвет и ректор на Русенския университет чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев, заместник-кметът по европейското развитие д-р Страхил Карапчански, представители на бизнеса и медиите.

Също така д-р Карапчански връчи на г-н Недялков поздравителен адрес и картина с пейзаж от Русе от името на кмета на община Русе г-н Пламен Стоилов.

Събитието се проведе вчера вечерта в ресторанта на хотел „Дунав плаза“.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design