Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

33 ГОДИНИ ОТ ОБЯВЯВАНЕТО НА БОРОВО ЗА ГРАД

сряда 06 септември 2017

На 05.09.2017 г. в град Борово беше отбелязана 33-та годишнина от обявяването на населеното място за град.

Сред официалните гости бяха народните представители от 19-ти МИР – Русе г-н Пламен Нунев, г-жа Светлана Ангелова и д-р Андриан Райков, заместник областните управители на област Русе г-н Валентин Колев и г-н Свилен Иванов, директора на Агенцията по заетостта г-н Драгомир Николов, ректора на Русенски университет „Ангел Кънчев“ проф. д-р Велизара Пенчева, председатели на общински съвети, общински съветници, кметовете на общините Русе, Ценово и др.

Г-н Колев връчи поздравителен адрес на кмета на община Борово г-н Валентин Панайотов от името на областния управител на област Русе г-н Галин Григоров, в който се казва:

„...Приветствам множеството реализирани идеи през годините в културно, социално и икономическо направление. Те са доказателство за последователен труд, професионализъм и отдаденост на развитието на региона!

Вярвам, че с присъщите Ви последователност, принципност и постоянство ще продължите да работите за просперитета на община Борово!

Отбелязвайки по подобен вълнуващ начин обявяването на Борово за град, спомняйки си историята и присъщите за региона традиции, Вие давате пример на идните поколения!...“

Събитието завърши с празничен концерт на Райна и Краси Радков.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design