Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

50 ГОДИНИ АВИОГАРНИЗОН ЩРЪКЛЕВО

събота 21 октомври 2017

Днес, 21.10.2017 г., в Пленарна зала на община Русе се отбеляза 50 годишния юбилей на авиогарнизон Щръклево.  

Сред гостите на събитието беше и лично командирът на ВВС генерал-майор Цанко Стойков, заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев, народни представители и граждани.

Заместник областният управител благодари за поканата и приветства присъстващите. Г-н Колев  отправи пожелание към всички бивши и настоящи военнослужещи за здраве, като подчерта, че всеки един от тях трябва да бъде горд от това, което е правил и продължава да прави за родината. Той припомни пред аудиторията значението на летището в миналото и изрази увереност, че то отново в най-скоро време ще функционира според новите условия, в които се развива българската държава.

Г-н Колев връчи поздравителен адрес на председателя на инициативния комитет и последен командир на авиобазата в Щръклево полк. о.р. Ковачев от името на областния управител на област Русе г-н Галин Григоров, в който се казва:

„…Бъдете все така пример за личност, отдадена на родолюбие и доблестност! Съхранявайте и предавайте на идните поколения стремежа за свобода и неприкосновеност на родината!

Благодаря Ви за вярната служба в името на отечеството!“ 

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design