Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

АСОЦИАЦИЯ „ПРОЗРАЧНОСТ БЕЗ ГРАНИЦИ“ С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ

четвъртък 13 юли 2017

В Областна администрация Русе се получи благодарствено писмо от г-н Калин Славов, изпълнителен директор на Асоциация „Прозрачност без граници“. Поводът е проведената на 4 юли, под ръководството на зам.-областния управител г-н Валентин Колев, информационна среща с участието на Областните съвети за прозрачност и гражданско наблюдение и за противодействие на корупцията.

Г-н Славов счита, че представеното и активно обсъдено изследване в рамките на инициативата „Индекс на Местната система за почтеност“ ще подпомогне устойчивостта на постигнатите резултатите на Община Русе в извършената годишна класация.

От своя страна, ръководството на администрацията оценява високо инициативата и вярва, че представянето на „Индекс на Местната система за почтеност“ пред Областните съвети ще допринесе за по-голяма прозрачност и почтеност в работата на публичните институции и организации.

Споделените по време на заседанието добри български и румънски практики са основа за бъдещото дискутиране на актуални теми и задълбочаване партньорството между институциите в трансграничния регион.

 

 

 

 

 

 

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design