Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

АСОЦИАЦИЯТА НА ДУНАВСКИТЕ ОБЩИНИ ПРАЗНУВА СВОЯ 25 ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ

петък 17 ноември 2017

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров участва в тържественото отбелязване на 25-тата годишнина от учредяването на Асоциацията на дунавските общини „Дунав“.

Г-н Григоров приветства присъстващите като им пожела здраве и винаги да бъдат единни. Той изрази подкрепата си към Асоциацията на дунавските общини и отбеляза, че тяхната дейност е от съществено значение за развитието на трансграничния регион.

Областният управител връчи поздравителен адрес на Председателя на Управителния съвет на Асоциацията г-н Пламен Стоилов, в който се казва:

„…Вярвам, че уважението и добрия диалог са предпоставката за успешна съвместна работа, която е в името на развитието на региона и благоденствието на нашите съграждани!

Уверен съм, че с професионализъм и всеотдайност ще продължите да работите за постигането на значими резултати за просперитета на хората от Дунавската общност!...“

 Годишнината беше уважена от представители на общините-членки, регионалните и националните власти, партньори и приятели на АДО „Дунав“.

По време на събитието беше припомнена историята на Асоциацията през годините и беше отбелязано, че към 2017 г. броят на общините-членки вече е 37 с население над 800 000 души.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design