Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ДЕСИСЛАВА И ХЮЛИЯ СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ ЕКИПА НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ

сряда 15 февруари 2017

Днес, 15.02.2017 г.,  доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, неговите заместници Валентин Колев и Станимир Станчев и главният секретар Симеон Иванов,  посрещнаха с добре дошли двете млади дами, които започват работа в Областна администрация по Национална програма „Старт на кариерата“.

Десислава Петрова и Хюлия Шакирова показаха най-добри резултати, от явилите се 14 кандидати  на интервюто, което се проведе на 05.01.2017 г.

Двете момичета ще подпомагат работата на администрацията в продължение на 9 месеца в отдел „Административен контрол и регионално развитие“  на Дирекция "Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост".

Доц. д-р Стефко Бурджиев се обърна към тях с думите: „Много е радостно, когато млади хора като Вас идват да ни подкрепят в интелектуално отношение“. „В Областна администрация се придобива богат административен опит“, каза още той.

Не на последно място, Стефко Бурджиев пожела на момичетата успех, да се стараят, както и попътен вятър във всичките им начинания.

За сведение:Програма „Старт на кариерата” дава възможност да се осигури работа в публичната администрация на младежи до 29 години с висше образование и е финансирана със средства от бюджета на Министерството на труда и социалната политика.

Десислава Александрова Петрова е магистър по Международни отношения и сигурност, Университет Уестминстър, Великобритания и бакалавър по Бизнес управление и политика от Университет Съндърланд, Великобритания. Била е доброволец на УНИЦЕФ в Лондон.

 Хюлия Джошкун Шакирова е магистър по Право от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, а в момента учи магистратура Мениджмънт на европейски проекти в РУ „Ангел Кънчев“.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design