Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ДОБРИ ПРАКТИКИ В ОБЛАСТТА НА АНТИКОРУПЦИЯТА ЩЕ СПОДЕЛЯТ РУМЪНСКИ ЕКСПЕРТИ

понеделник 03 юли 2017

По инициатива на Областна администрация Русе и Асоциация „Прозрачност без граници“ се организира информационна среща, която ще се проведе на 04.07.2017 г. (вторник) от 14.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе.

Експерти от Асоциацията ще предложат на вниманието на членовете на Областния обществен съвет за прозрачност и гражданско наблюдение информация относно Инициативата „Индекс на Местната система за почтеност“, както и основни резултати и изводи от Индекса за 2016 за Община Русе.

В рамките на срещата ще бъде обсъдена и пътна карта за развитие на местната система за почтеност в Област Русе – добри практики и перспективи.

По предложение на г-жа Лили Ганчева, изпълнителен директор на Асоциация Еврорегион Данубиус, в  срещата ще участват представители на румънски институции, които ще споделят своя опит и информации, касаещи изпълнението на Националната Стратегия за Антикорупция в Румъния, добри практики и резултати. То е в контекста на подписаното Споразумение за сътрудничество между Областна администрация Русе и Окръжен съвет Гюргево за програмния период 2014 – 2020, със съдействието на Еврорегион Данубиус.

 

 

 

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design