Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

„ДУНАРИТ“ АД ОТБЕЛЯЗА СВОЯТА 115-ТА ГОДИШНИНА

петък 04 май 2018

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев беше сред официалните гости на тържествения концерт, посветен на 115-та годишнина от създаването на военния завод „Дунарит“.

Г-н Колев благодари за отправената покана да бъде част от събитието. Той отбеляза, че последната година е била изпълнена с много трудности, а в същото време и много успешна. Подчертано беше, че този успех се дължи на усилията на екипа на г-н Кръстев и на всички служители. Заместник областният отбеляза, че „Дунарит“ е едно от малкото предприятия в България с толкова дълга трудова история. От името на областния управител и от свое име г-н Колев пожела на всички здраве и сили за да се справят с ежедневните предизвикателства. Заместник областният връчи и поздравителен адрес от името на областния управител г-н Галин Григоров на изпълнителният директор г-н Кръстю Кръстев, в който се казва:

„…Използвайки приятния повод, желая да изразя своята признателност към професионализма и устремеността, с които работите за развитието на Първата българска оръжейна фабрика!...

С достойнство и чест продължавайте да следвате пътя, който сте избрал!...“

Концертът се проведе в Арена Русе и продължи с богата музикална програма, изпълнена с песни и танци на формация „Елика“ и група „Интро“ – Пловдив.

По-рано през деня г-н Григоров се срещна с г-н Кръстев и му подари фигура на бухал, символ на мъдростта и ерудицията. Областният управител пожела на изпълнителния директор винаги дружеството да е в състояние на отговаря на динамичния световен пазар.

На събитието присъстваха още заместник-кметът по устройство на територията на община Русе инж. Димитър Наков, както и представители на множество институции и фирми.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design