Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ДВЕ МОГИЛИ ОТБЕЛЯЗА СВОЯ ПРАЗНИК

неделя 13 май 2018

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев беше сред официалните гости на закриващото тържество по случай честванията на Седмицата на община Две могили, коeто се проведе на 12.05.2018 г. вечерта.

Той благодари за отправената покана и приветства жителите и гостите на общината, като им пожела здраве и празник, който да е споделен и изпълнен с ведро настроение за всеки от тях. Заместник областният изрази уважение към професионализма и енергията на ръководството на общината и заяви, че е сигурен, че администрацията в Две могили ще продължи да работи за европейското развитие на населеното място и просперитета на жителите му. Г-н Колев отбеляза, че присъствието на народен представител и представител на държавнатата власт са знак, че общината се ползва и ще продължи да се ползва с подкрепата на тези институции.

Програмата беше изпълнена с множество песни и танци.

Домакин на събитието беше кметът г-н Божидар Борисов, а сред множеството присъстващи бяха още народният представител от 19-ти МИР г-жа Светлана Ангелова, кметове на общини от региона, общински съветници, представители на побратимени общини и други.

Тържествата на общината започнаха във вторник на 8 май с фолклорен празник в района на пещера Орлова чука и завършиха с празника на града на 12 и 13 май.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design