Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ЕМИЛ КИРИЛОВ И РОСЕН МИЛАНОВ СА НОВИТЕ ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА ОБЛАСТ РУСЕ

петък 24 февруари 2017

Днес, 24.02.2017 г., доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе посрещна своите нови заместници Емил Кирилов и Росен Миланов.

На срещата присъстваха още Станимир Станчев и Валентин Колев, досегашни заместник областни управители на областта.

Стефко Бурджиев приветства с добре дошли двамата си нови колеги и ги запозна накратко с ресорите, за които ще отговарят.

В рамките на работния ден, новите заместник областни управители ще бъдат представени и ще имат възможност да се запознаят с всички служители в администрацията.

 

За сведение: Емил Николаев Кирилов е роден на 17.11.1961 г., завършил е Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“, гр. Долна Митрополия. Инженер е по автоматика, авиационно въоръжение и ракетна техника.

Работил в Министерството на отбраната като началник група в Авиобаза, старши инженер в Авиобаза, заместник-началник щаб в Авиобаза, комендант на Русенски гарнизон, както и в Община Русе – Специализирано звено „Контрол, охрана, обществен ред и сигурност“.

Росен Димитров Миланов е роден на 22.05.1966 г., завършил е СА „Д. А. Ценов“, Свищов и е магистър по икономика на промишлеността.

Работил е като началник ПТО в Общинско предприятие БКС,  ръководител офис в ТБ ОББ АД, ръководител участъци в „Пътно поддържане“ Бяла и като управител СМР и РСМР в „Полис инженеринг“ ЕООД.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design