Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Г-Н ВАЛЕНТИН КОЛЕВ БЕШЕ ГОСТ ПРИ ВРЪЧВАНЕ НА НЕМСКИ ЕЗИКОВИ ДИПЛОМИ В ДОЙЧЕ ШУЛЕ

сряда 26 септември 2018

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев беше сред официалните гости при връчването на немска езикова диплома DSD I на възпитаниците на СУПНЕ „Фридрих Шилер“. Събитието е част от програмата, посветена на „135 години Дойче Шуле – Русе“.

Учениците имаха честта да получат своите дипломи лично от посланика на Федерална Република Германия в Република България Негово Превъзходителство Херберт Салбер, под патронажа на който се чества знаковата за училището годишнина.

Г-н Валентин Колев благодари за поканата да бъде част от церемонията по връчването на дипломите и поздрави ръководството на училището, преподавателите и  младите хора в залата по повод 135 години от създаването му.

Той изрази увереност, че училището дава прекрасна езикова подготовка, която отваря вратите на завършилите го за успешна бъдеща реализация в трудова дейност или по-висока степен на образование.

Той връчи още поздравителен адрес на г-жа Иванова от името на областния управител на област Русе г-н Галин Григоров, в който се казва: „Честит празник! Бъдете единни и силни! С доблест и чест продължавайте да надграждате авторитета на СУПНЕ „Фридрих Шилер!...“.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design