Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ГОРНО АБЛАНОВО ПРАЗНУВА С ИГНАТ КАНЕВ

четвъртък 21 септември 2017

На 21.09.2017 г. беше отбелязан празникът на село Горно Абланово.

Домакин на събитието беше кметът на селото г-н Росен Иванов, а сред официалните гости бяха г-н Игнат Канев, директорът на Агенцията по заетостта г-н Драгомир Николов, заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев, председателят на Общински съвет Русе чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев, представители на Генералното консулство на Русия в гр. Русе, кметът на община Борово г-н Валентин Панайотов, председателят на Общински съвет Борово г-н Пламен Симеонов, кметове на общини от населените места на територията на община Борово, експертът от Регионалния  център „Читалища” – Русе и член на Върховния съвет на Съюза на народните читалища в България г-жа Мануела Симеонова, жители и гости на Горно Абланово.

Г-н Колев привества присъстващите и пожела здраве и дълголетите на г-н Канев. Заместник областният управител каза, че жителите на село Горно Абланово могат да бъдат горди с г-н Канев, който преди всичко е родолюбив човек с добра душа.

Кметът на селото обяви, че от следващата година празникът на Горно Абланово ще се чества на 6 октомври – рождената дата на г-н Канев.

Програмата продължи с концерт на народната певица Николина Чакърдъкова и Неврокопския ансамбъл за народни песни и танци.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design