Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ИНЖ. ВЕНЦЕСЛАВ СТОЯНОВ С ПЛАКЕТ НА ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ РУСЕ

четвъртък 25 май 2017

Днес, 25.05.2017 г.,  доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе се срещна с Венцеслав Стоянов, инженер-химик, дългогодишен преподавател, доайен на русенските колекционери на пощенски картички и автор на множество книги. Срещата бе по повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, както и по случай 90 годишния юбилей на инж. Стоянов.

Областният управител с нескрито вълнение поднесе искрените си благопожелания към юбиляра и изрази своето уважение и респект към него за изключителната му роля за образованието и културния облик на област Русе.

Рожденикът получи поздравителен адрес, плакет на Областен управител и удостоверение за цялостен принос в областта на образованието, науката и културата и по повод знаковата му годишнина.

В поздравителния адрес се казва: „…Богатата Ви житейска биография, вечно търсещия дух на изследовател и многостранните Ви интереси в областта на науката и културата, будят искрено възхищение и респект.

Убеден съм, че с чувство на гордост се обръщате назад в годините и сте щастлив от постигнатото, описано твърде талантливо в написаните от Вас 24 книги!

Като Ваш възпитаник, почитател и приятел, бих искал да засвидетелствам още веднъж своята признателност за Вашите усилия, посредством които обогатявате родния художествен свят!“.

От своя страна, Венцеслав Стоянов благодари за изключителната чест, с която е удостоен.

 

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design