Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ИЗЯЩНА ДЪРВОРЕЗБА ЩЕ КРАСИ ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ РУСЕ

четвъртък 13 април 2017

Областният управител на област Русе, доц. д-р Стефко Бурджиев получи днес дарение на пано дърворезба от русенеца Любомир Христов,  която носи името „Пътя на мечтателя“.

Авторът е разположил своя експозиция в малката изложбена зала на ул. „Борисова“ 6, където могат да бъдат разгледани изработените от него дърворезби.

Самородният талант прави изложба от произведения, които са плод на неговото възприятие на заобикалящия го свят.  Любомир Христов не е възпитаник на никоя школа, може да се каже, че е самоук и самобитен.

Областният управител с нескрито вълнение прие уникалния дар, като подчерта, че е щастлив от запознанството с автора и неговите уникални творби, които са в хармония с живота.

В знак на признателност, Стефко Бурджиев връчи поздравителен адрес на Любомир Христов, в който се казва: „…Обръщам се към Вас с искрено възхищение и признателност за невероятното въображение, креативност и усет да създавате творби, наситени емоционално и даряващи наслада за сетивата.

Уверен съм, че изложбата ще има своя положителен отзвук и ще е изключително преживяване за всички, които ще се докоснат до Вашия самороден талант!

В навечерието на Великденските празници, приемете най-сърдечните ми пожелания за здраве, творческо вдъхновение, въображение и енергия, с които да създавате красота и хармония около себе си!“.

 

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design