Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

МНОГОБРОЙНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ ОСВОБОЖДЕНИЕТО

петък 02 март 2018

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров получи множество поздравления по случай Националния празник – 3 март.

Също така поздравителни адреси изпратиха генералният консул на Руската Федерация в Русе г-н Андрей Громов, командирът на Военноморските сили на Република България контраадмирал Митко Петев, префектът на окръг Гюргево г-жа Нина Кришу, председателят на Окръжния съвет г-н Мариан Мина и кметът на Гюргево г-н Николае Барбу.

За Андрей Громов „Този ден е значителен за народите на Русия и България, които заедно извоюваха свободата на България“. Той отправя пожелания и към всички жители на региона за здраве, щастие, успехи и просперитет. От своя страна командирът на флота заявява „Подвигът на този ден е неизмерим, неподвластен на времето… Нека помним, нека бъдем единни и носим в сърцата си гордия български дух!“. От другата страна на Дунав отправят поздрави и пожелания за просперитет в духа на досегашното тясно трансгранично сътрудничество, целящо развитието и благосъстоянието на общностите в Румъния и България.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design