Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ РУСЕ ОТНОВО В ОТБОРА НА ГОЛЯМОТО ЧИСТЕНЕ

четвъртък 13 септември 2018

През 2018 г. Областна администрация Русе отново ще се включи активно в цялостната организация на кампанията „Да изчистим България заедно”.

За справедливото отчитане приноса на различните институции и организации  в Областната управа информация за крайните резултати от почистването и за проведените съпътстващи събития ще се приема на e-mail: governor.rr@ruse.bg.

Необходимо е да се отбележи, че доброволците в инициативата трябва да маркират почистените от тях зони върху картата на кампанията http://daizchistim.bg като посочват броя на участниците, името на организацията, обема на почистената площ и прикачват снимки преди и след почистването.

Към момента набелязаните места за почистване в цялата страна надхвърлят 1100, а до най-мащабната доброволческа инициатива в страната остават само два дни. Тя ще се проведе на 15.09.2018 г. (събота).

През юни тази година бяха връчени и първите годишни призове „Чиста игра“ за принос към каузата. Тогава Областна администрация Русе беше сред номинираните и получи приза „Най-много почистени места“.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design