Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОБЩИНА БОРОВО НАВЪРШИ 40 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ

четвъртък 06 септември 2018

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров поздрави жителите и гостите на община Борово по случай 34 години от обявяването на населеното място за град и 40 годишния юбилей на Общината. Той отправи пожелания към събралото се множество за ведро настроение, крепко здраве и множество мигове щастие. Областният управител връчи на кмета г-н Валентин Панайотов значка за съществен принос в развитието на общината и по случай нейния юбилей, като му пожела сили, с които да продължава да защитава интересите на местното население и те да бъдат наистина удовлетворени от неговата работа.

Поздравителни адреси по случай празника на Борово бяха връчени и от името на главния секретар на Областна администрация Русе г-н Симеон Иванов и изпълнителния директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус” г-жа Лили Ганчева. Кметът на община Русе г-н Пламен Стоилов също поздрави г-н Панайотов и му подари картина.

По време на празника кметът Валентин Панайотов отличи със званието „Почетен гражданин на община Борово” двама души, а именно кмета на село Екзарх Йосиф г-н Илия Данев и г-жа Иванка Василева.

Богатата празнична програма включваше множество музикални и танцови изпълнения, като сред тях бяха и тези на певицата Емилия, танцова група „Пловдивъ”, както и на множество местни самодейци.

Сред официалните гости бяха още евродепутатът г-жа Ева Майдел, народните представители г-н Пламен Нунев, г-жа Светлана Ангелова, д-р Андриан Райков и г-н Пенчо Милков, кметове на общини от региона, председатели на общински съвети, общински съветници, както и ректорът на Русенския университет „Ангел Кънчев” чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев.

Събитието се проведе вечерта на 5 септември и по традиция завърши със заря.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design