Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОДМВР РУСЕ ПОЛУЧИ СЕДЕМ НОВИ АВТОМОБИЛА

понеделник 12 юни 2017

Днес, 12.06.2017 г., пред сградата на ОДМВР Русе бяха представени седем нови автомобила, предназначени за контрол на пътното движение на цялата територия на ОДМВР Русе.

На събитието присъстваха народният представител Пламен Нунев, заместник областният управител Валентин Колев, директорът на ОДМВР Русе Теодор Атанасов и неговият заместник Илиян Енчев, началникът на сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Михаил Манов, началници на Районните управления „Полиция“ в гр. Бяла, гр. Две могили, гр. Сливо поле и гр. Ветово, служители и граждани.

В своето поздравление, г-н Колев изрази удовлетвореност от получаването на новите автомобили и изрази убеденост, че по този начин ще бъде улеснена работата на служителите за осигуряване на по-спокойното движение на пътя и повишаване авторитета  на служителите, работещи по пътния контрол, и че тяхната работа ще допринесе за намаляване на пътния травматизъм.

Последва предаване на ключовете на автомобилите на служители от сектор „Пътна полиция“  и началниците на Районните управления, след което присъстващите бяха запознати с оборудването на новите автомобили и техните възможности.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design