Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОТЧЕТНО-ИЗБОРНО ОБЩО СЪБРАНИЕ НА ОБЛАСТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БЧК – РУСЕ

сряда 08 март 2017

Днес, 07.03.2017 г. в зала „Европа“ на Доходното здание се проведе отчетно- изборно общо събрание на Областната организация на Българския червен кръст – Русе.

Събитието бе открито от д-р Руденко Йорданов, директор на Секретариата на Областния съвет на Българския червен кръст – Русе.

Сред присъстващите бяха доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, проф. д-р Красимир Гигов, генерален директор на Български червен кръст, други официални лица и гости.

В своето приветствие, областният управител изрази своята благодарност към д-р Йорданов „за уникалната инициативност и хъс, за деликатната настойчивост, когато устоява или работи за каузи, както и умението му да създава екипи  и да ги мотивира, да заразява с щастие  и благородство“.

Отправи признателност  и към членовете на Секретариата и съмишлениците за всеотдайността на червенокръстката кауза, за тяхната безкористност и неугасващ доброволчески труд, като им пожела постигане на още по-високи резултати и удовлетвореност от бъдещите им добри каузи.

Доц. д-р Стефко Бурджиев връчи  плакети и удостоверения на Областен управител на област Русе на проф. д-р Гигов и д-р Йорданов за инициативността и изключителния принос за развитие на червенокръстката идея, доброволчеството, участие в благородни каузи и подпомагане на националните, местните власти и населението при природни и предизвикани от човека бедствия.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design