Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОТКРИХА XX-ТО РУСЕНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ „ТЕХНИКА, ТЕХНОЛОГИИ, СТОКИ И УСЛУГИ“

четвъртък 10 май 2018

Заместник областните управители на област Русе г-н Свилен Иванов и г-н Валентин Колев бяха сред официалните гости на XXто юбилейно русенско изложение „Техника, технологии, стоки и услуги“.

Г-н Свилен Иванов приветства присъстващите и поздрави организаторите.

„Радостен съм, че за двадесета поредна година русенци и гостите на града имат възможност да се запознаят с най-новите достижения в областта на земеделската, индустриалната, транспортната и електронна техника“ заяви заместник областният. Той изрази увереност, че ръководството на Русенския университет ще продължи да прави всичко по силите си за развитието и утвърждаването на Русе като водещо европейско средище по поречието на река Дунав.

След официалното откриване двамата заместник областни управители посетиха щандове на участващите фирми.

На събитието присъстваха още кметът на община Русе г-н Пламен Стоилов, областният управител на област Силистра г-н Ивелин Иванов, заместник областният управител на област Разград г-н Евгени Драганов, генералният консул на Русия в Русе г-н Андрей Громов, както и множество жители и гости на града.

Изложението ще продължи до 12 май включително и ще бъде изпълнено с множество семинари и презентации на фирми, както и демонстрации на земеделска, автомобилна и електронна техника. 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design