Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ОУ „ОТЕЦ ПАИСИЙ“ С БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ТАЗИ ВЕЧЕР

петък 26 май 2017

Днес, 26.05.2017 г. от 18.30 часа в Доходното здание ще се проведе благотворителен концерт, специален гост на който ще бъде Кичка Бодурова.

Благородната кауза е организирана от ръководството, преподавателите, училищното настоятелство и учениците. Събраните средства ще бъдат предназначени за оборудване на стаи за релакс, игротека и забавления за учениците от първи до седми клас. С една част от тях ще бъде подпомогнато лечението на ученик от училището със сериозно онкологично заболяване.

Областният управител на област Русе, доц. д-р Стефко Бурджиев и неговите заместници Свилен Иванов и Валентин Колев застанаха безрезервно зад благотворителната инициатива на училището и се включиха в нея.

В поздравителен адрес от Стефко Бурджиев до директорката на училището, г-жа Биляна Алексиева се казва: „… Дълбоко съм убеден, че ние русенци сме съпричастни и готови да се обединим около истински и хуманни инициативи, каквато е и днешния благотворителен концерт. Приемете искреното ми уважение към Вас, ръководството на ОУ „Отец Паисий“, училищното настоятелство и родителите за съпричастността, усилията и волята, с които заставате зад една добра и значима кауза. Всички Вие сте доказателство, че добротворството и ангажираността към бъдещото ни поколение са кауза и отговорност.

В този дух, отправям своите най-сърдечни пожелания за крепко здраве, топлина и много мигове на щастие. Бъдете все така всеотдайни и посветени на нашите прекрасни деца и в това те да се развиват пълноценно в една по-хармонична образователна и възпитателна среда!“.

В знак на уважение към любимата наша певица Кичка Бодурова беше изпратена кошница с цветя от името на областния управител.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design