Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ПЕТИ НАЦИОНАЛНИ КОННИ НАДБЯГВАНИЯ В САНДРОВО

петък 14 април 2017

Областният управител на област Русе, доц. д-р Стефко Бурджиев беше гост на Петите национални конни надбягвания в село Сандрово.

Надпреварата се проведе на конната писта в селото и е кръг от Републиканското първенство. В нея взеха участие над 100 елитни коне. Атрактивното състезание се провеждат под патронажа на Българската асоциация по конни надбягвания с чистокръвни коне.

 Сред гостите на събитието бяха още Пламен Стоилов, кмет на Община Русе, кметове на кметства от Община Русе, новоизбраните народните представители от 19 МИР Светлана Ангелова и Андриан Райков, Валентин Атанасов, кмет на община Сливо поле, Пламен Левков, изпълнителен директор на Националната асоциация по коневъдство, Георги Иванов, генерален директор на Изпълнителната дирекция по селекция и репродукция в животновъдството, много ценители и любители на конния спорт.

Беше прочетен  поздравителен адрес от името на Областния управител до г-н Божидар Стоилов, кмет на кметство Сандрово и домакин на инициативата, в който се казва: „…Използвам възможността да изразя своето искрено задоволство, че за пети път успявате да съберете на едно място ценителите и любителите на конния спорт, за да се насладят на силата и красотата на чистокръвните коне, участващи в надбягванията, както и на спортсменската надпревара между техните жокеи.

 Убеден съм, че това прекрасно събитие се радва на голям интерес от жителите и гостите на селото!“.

  Стефко Бурджиев имаше удоволствието да връчи наградата на Asset Insurance.

 Преди старта на надбягваният се откри изградения Хиподрум, финансиран по ПУДООС към Министерството на околната среда и водите. С дарения са се включили братята Валентин и Иван Йорданови, както и земеделските кооперации на територията на кметство Сандрово.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design