Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ ТРЕТИ МАРТ

понеделник 06 март 2017

Доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе получи поздравителен адрес от името на Николае Барбу, кмет на Гюргево по повод Националния празник на Република България.

В поздравлението се казва:

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ,

На Националния празник на Република България, имам честта с най-приятелски чувства да поздравя Вас и гражданите, представлявани от Вас, като Ви пожелавам здраве и просперитет.

Възползвам се от възможността, която е от значение и за румънския народ, да Ви уверя в най-искрените си чувства на уважение и признателност към хората, с които ние за десетилетия, сме постигнали висока степен на сътрудничество.

На европейско ниво Русе и Гюргево са изградили силен Еврорегион, който може да е пример по р. Дунав, така че денят на българските братя от Русе е повод за радост на румънския град от другата страна на моста на дружбата.

Уважаеми г-н Областен управител, моля да приемете най-добрите ми пожелания към хората от Русе!

Честит Национален празник на Република България!“.

Николае Барбу, отправи своите благопожелания по случай празника и към г-жа Лили Ганчева, изпълнителен директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ –

„УВАЖАЕМА ГОСПОЖО  ГАНЧЕВА,

На Националния празник на Република България, имам честта с най-приятелски чувства да Ви поздравя, като Ви пожелавам здраве и просперитет.

Възползвам се от възможността, която е и от значение за румънците,  да Ви уверя в най-искрените си чувства на уважение и признателност към хората, с които ние за десетилетия, сме постигнали висока степен на сътрудничество.

На европейско ниво Русе и Гюргево са изградили силен Еврорегион, който може да е пример по р. Дунав, така че денят на българските братя от Русе е повод за радост на румънския град от другата страна на моста на дружбата!“.

Областният управител получи поздравителен адрес и от г-жа Нина Кришу, префект на окръг Гюргево.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design