Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ПРЕДСТАВИХА ПРОЕКТ LENA В ОБЩИНА ИВАНОВО

вторник 12 септември 2017

На 12.09.2017 г. в община Иваново се проведе среща по проект LENA за развитие на местната икономика и запазване на природните богатства по течението на река Дунав. Проектът е стартирал на на 01.01.2017 г. и обединява усилията на 13 партньори от 7 Дунавски държави, сред които и община Иваново. Основната цел е да се засилят съвместните подходи и политики за опазване и устойчиво използване на защитените територии по поречието на реката.

Сред официалните лица на събитието бяха г-н Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе,  г-н Пламен Дончев, зам.-кмет на община Иваново, г-жа Райна Попова от WWF България, представители на ДПП „Русенски Лом“, РИОСВ, събирачи на билки, жители и гости на общината. В срещата участваха още и г-жа Кристен Палм от WWF Унгария и представители на фирми от чужбина за изкупуване на лечебни растения.

Г-н Колев поздрави участниците с добре дошли на територията на област Русе и подчерта, че държавната подкрепа е от съществено значение за опазването на уникалното природно наследство, което имаме. Заместник областният пожела на всички присъстващи успех в инициативата.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design