Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ПРОЕКТ В ПОДКРЕПА НА ЖЕРТВИТЕ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ

понеделник 02 октомври 2017

Днес, 02.10.2017 г., в Зала 1 на Областна администрация Русе се проведе пресконференция по международен проект „FIRST – изграждане на капацитет за първи точки за контакт за жертви на домашно насилие, основано на пола“.

Събитието откри г-жа Деана Димова, управител на Сдружение „Център Динамика“. В пресконференцията взеха участие г-жа Светлана Ангелова, народен представител от 19 МИР, г-н Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе, както и представители на институции, ангажирани с реализирането на проекта.

В своето изказване към участниците, г-н Колев подчерта,че съвместната работа на законодателната, държавната и местната власт и неправителствените организации дават качествени резултати. Той изрази още своето уважение към екипа на г-жа Димова, увереност, че този проект ще бъде доведен до успешен край и ще създаде по-добри възможности за ранно установяване и успешно противопоставяне на проблемите с насилието.

Обявена беше готовността на Областна администрация Русе и в бъдеще да подкрепя нови проекти и инициативи по важни социални политики.

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design