Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ПРОВЕДЕ СЕ ЕЖЕГОДНИЯТ ФЕСТИВАЛ „ТАЛАНТЪТ ВЪЗРАСТ НЯМА“

събота 21 октомври 2017

Днес, 21.10.2017 г., в зала „Филхармония“ се проведе традиционния  фестивал на любителското изкуство „Талантът възраст няма“. Той се организира ежегодно от Съюза на пенсионерите 2004 г. Русе.

Сред гостите на събитието беше и заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев.

Той благодари за поканата и пожела на участниците здраве и все така несломим дух. Г-н Колев изрази още и увереност, че с прояви като днешната животът на хората от третата възраст се превръща в още по-пълноценен и изпълнен с вълнуващи моменти.

Заместник областният управител връчи поздравителен адрес на председателя на Съюза на пенсионерите 2004 – Русе инж. Казаков от името на областния управител на област Русе г-н Галин Григоров, в който се казва:

„…Използвам приятния повод, за да изразя още веднъж своето уважение и респект към Вас за всеотдайността, с която работите за благото на хората от третата възраст!

Към всички Вас отправям моите най-искрени пожелания за здраве и бодър дух! Бъдете усмихнати и не спирайте дори за миг да се забавлявате!“

В инициативата участваха множество колективи на възрастните хора от общините на територията на Русенска област и от други крайдунавски градове.

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design