Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ПЪРВИЯ УЧИЛИЩЕН ДЕН УВАЖИХА ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И ЗАМЕСТНИЦИТЕ МУ

петък 15 септември 2017

Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров  участва в тържественото откриване на новата учебна година в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев“.

Г-н Григоров приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве, множество сбъднати мечти и много нови приятелства.

В словото си той отбеляза още:

Може би някои от Вас ще станат архитекти, инженери, дизайнери, компютърни специалисти или строители. Вашият осъзнат избор на специалност налага необходимостта от качествено образование за Вашата последваща добра реализация.

И това не е важно само за Вас самите, тъй като посредством професията си ще определяте бъдещето на този град, регион и на държавата ни!

Това, което Вашите учители ще Ви предадат като знание, ще определи дали ние като нация сме готови да посрещнем предизвикателствата на бъдещето…“

Заместник областните управители също се включиха в отбелязването на първия учебен ден. Г-н Валентин Колев присъства на откриването на учебната година в ОУ „Отец Паисий“, а г-н Свилен Иванов уважи празника в Средно училище с преподаване на немски език „Фридрих Шилер“. Двамата поздравиха учителите и учениците и връчиха на директорите поздравителни адреси от името на областния управител.

Поздравителни адреси бяха изпратени и до други училища в Русе.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design