Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

РАБОТЕЩИТЕ В „КАОЛИН” ЕАД ОТПРАЗНУВАХА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ СИ ПРАЗНИК

неделя 03 септември 2017

На 02.09.2017 г., в централата на предприятието „Каолин” ЕАД в гр. Сеново, беше отбелязан професионалният празник на работещите в минно-добивната промишленост. Лично г-н Роберт Линдеман, председател на Надзорния съвет на предприятието, беше домакин на тържеството. Той запозна официалните лица с дейностите, постигнатите резултати и бъдещите намерения за инвестиции.

В дългогодишната си история дружеството преминава през различни етапи като днес е част от „Кварцверке Груп” и заслужено заема челно място сред водещите производители на индустриални материали. „Каолин” ЕАД е и първостепенен източник на суровини за производство на стъклени и керамични продукти в България и Югоизточна Европа.

Сред официалните гости бяха народните представители от 19-ти МИР – Русе г-жа Светлана Ангелова, г-н Пламен Нунев, д-р Андриан Райков, заместник областния управител на област Русе г-н Валентин Колев и ректора на Минно-геоложкия университет проф. д-р Любен Тотев.

Г-н Колев връчи поздравителен адрес от името на областния управител на област Русе г-н Галин Григоров на г-н Линдеман-Берк, в който се казва:

„...Сред приоритетите на предприятието са още добра социална политика, популяризиране на професионалното образование и подкрепа на редица благотворителни каузи. Всичко това говори за корпоративна култура и ангажираност, за силно мотивирани и отговорни хора, които са в основата на успеха на „Каолин“ЕАД

Желая на Вас и на всички заети в този важен за България отрасъл здраве, благополучие и сполука! Дните Ви да са изпълнени с повече човешки радости и топлина!…” 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design