Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

РЕГИОНАЛНА СРЕЩА „КАРИЕРА В РУМЪНИЯ“ СЕ ПРОВЕЖДА ДНЕС В РУСЕ

четвъртък 23 ноември 2017

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев участва в регионална среща  „Кариера в Румъния“. Събитието се организира от Двустранната търговска камара България – Румъния, с активното съдействие на Областна администрация Русе, РУ „Ангел Кънчев“ и Асоциация „Еврорегион Данубиус“.

В приветственото си слово заместник областният управител отбеляза, че се радва, че се провежда тази инициатива, която е плод на съвместните усилия и воля на организаторите. Изрази своята увереност, че участниците във форума ще вземат верните решения, ще споделят своите необходимости и възможности в областта на заетостта и пазара на труда. Не на последно място, г-н Колев засвидетелства отново категоричната подкрепата на държавата за провеждането на подобни начинания и в бъдеще.

В регионалната среща взеха участие още Йонел-Нинел Гаванеску, дипломатически съветник в Посолството на Румъния в Република България, Ивайло Маринов, първи секретар и търговско аташе към Посолството на Република България в Румъния, ректорът на Русенския университет проф. д-р Велизара Пенчева, изпълнителният директор на Асоциация „Еврорегион Данубиус“ г-жа Лили Ганчева и президентът на Двустранната търговска камара България – Румъния г-н Дору Драгомир.  

Целта на провеждащата се в Канев Център инициатива е осъществяване на контакт между потенциални кандидати за работа от област Русе и компании, ситуирани в Румъния, които търсят професионално подготвени кадри, които да се присъединят към техните екипи.

Предвидено е провеждането на подобна среща на български компании в румънската ни съседка.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design