Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

РОМСКИ ОБРАЗОВАТЕЛЕН ФОНД СТАРТИРА КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИАНТСКИ ПРОГРАМИ

четвъртък 20 април 2017

Днес, 20.04.2017 г. в Областна администрация Русе се проведе информационна среща за Стипендиантските програми на Ромски образователен фонд. На събитието присъстваха потенциални бенефициенти (дванадесетокласници и студенти, роми), които получиха актуална информация с условията и начините за кандидатстване.

Г-н Орлин Орлинов, национален координатор на Стипендиантски програми на Ромски образователен фонд отбеляза, че основната цел на Програмата е да допринесе за създаването на широк кръг от образовани роми с висше образование, уверени в себе си и горди със своята ромска идентичност, академично и социално ангажирани, притежаващи умения и компетенции, които ще им позволят да се превърнат в професионалисти в своята област, и в същото време да останат неразривно свързани с ромската общност като я подкрепят в по-нататъшното ѝ включване в обществото като цяло.

За академичната 2017–2018 година конкурсът за стипендии започва на 8 април 2017 г. с краен срок за кандидатстване 11 май 2017 г.

За допълнителна информация може да посетите електронната страница на Ромски образователен фонд http://www.romaeducationfund.org

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design