Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

РУСЕ ДОМАКИНСТВА ЕСЕННАТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БЪЛГАРСКАТА АДВОКАТУРА

събота 29 септември 2018

Заместник областният управител на област Русе г-н Свилен Иванов приветства участниците в тазгодишната есенна национална конференция на родната адвокатура.

Той отправи пожелания за успешна работа по време на форума и изрази надежда, че ще бъдат предложени промените в Закона за адвокатурата и те наистина ще се случат, тъй като ще са в полза не само на членовете на адвокатските колегии, а и на цялото общество. Именно обсъждането на залегналите в законопроекта за изменение и допълнение на Закона за адвокатурата въпроси са акцент в настоящата конференция. Сред основните въпроси, които ще се бъдат обект на дискусии са обхвата на адвокатската дейност, адвокатските възнаграждения, адвокатските регистри, обжалваемосттта на актовете на органите на адвокатурата, дисциплинарните производства и медиацията.

Също така заместник областният управител връчи поздравителен адрес от името на областния управител г-н Галин Григоров на председателя на Висшия адвокатски съвет г-жа Ралица Негенцова и изказа благодарност на председателя на Адвокатския съвет при Адвокатска колегия Русе  г-н Людмил Павлов за отличната организация на конференцията.

Сред официалните гости бяха още заместник-кметът по комунална дейност на Община Русе г-жа Наталия Кръстева, която също приветства участниците, председателят, заместник-председателите и почти всички членове на Висшия адвокатски съвет, председатели и секретари на адвокатски съвети от България, както и юристи от региона и цялата страна.

Участниците в конференцията получиха и книгата „Алманах на русенската адвокатура 1908 – 2018“ на Красимир Кънчев, която се издава в чест на 110-та годишнина на Русенската адвокатска колегия.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design