Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Важни съобщения

СТАРТИРА КРЪВОДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ "КРЪВТА НЕ Е ЗА ПРОДАН - ТЯ Е ПОДАРЪК!"

четвъртък 01 декември 2016

       Проблемът с недостига на кръв в лечебните заведения обхваща не само медицинската част, но има и социален аспект. Като че ли няма семейство, на което да не му се е налагало да търси усърдно познати, приятели, роднини или просто да си плаща за банка кръв преди операция на близък. А кръвта не е за продан! Всички сме наясно, че ако има достатъчно количество в болницата, няма да има търговия.

      Единственият начин да се пресече тази практика е да се дарява - безвъзмездно, анонимно и доброволно. Ето защо УМБАЛ-Русе и БЧК-Русе започват кръводарителска кампания под надслов „Кръвта не е за продан - тя е подарък!", която ще се проведе от 1 до 23 декември. Вярваме, че няма по-ценен подарък от кръвта за някого, който е в нужда, за някого, когото дори не познаваме - така, както Дядо Коледа дарява децата с радост.

     Ще Ви бъдем благодарни, ако ни подкрепите и активно участвате в кампанията - като кръводарители и като партньори. Сигурни сме, че с Вашата подкрепа можем да направим тази кампания част от празника, посветен на раждането и живота!

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design