Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

СТРУКТУРА „ИНВАЗИВНА КАРДИОЛОГИЯ“ ОТКРИХА В УНИВЕРСИТЕТСКАТА БОЛНИЦА В РУСЕ

сряда 17 май 2017

Днес, 17.05.2017 г. в Университетската многопрофилна болница за активно лечение Русе АД се състоя официално откриване на структура „Инвазивна кардиология“ към отделение Кардиология на Университетската болница в Русе.

Събитието, организирано от д-р Иван Стоянов, директор на УМБАЛ Русе, уважиха Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе, Пламен Стоилов, кмет на Община Русе, чл. кор. проф. дтн Христо Белоев, председател на Общински съвет Русе, националният консултант по инвазивна кардиология, доц. д-р Божидар Финков, д-р Пенка Каменова, завеждащ отделение „Кардиология“, много лекари и гости.

По време на тържественото откриване Негово Високопреосвещенство митрополит Наум освети най-новия високотехнологичен ангиографски апарат, с помощта на който се извършва инвазивна диагностика и интервенционално лечение в областта на кардиологията, неврологията, неврохирургията и съдовата хирургия.

В своето приветствие, заместник областният управител благодри за поканата да бъде част от това събитие и изрази своето уважение към труда и усилията, които ръководството на болницата и всички специалисти са вложили и са били съпричастни към реализирането на този проект. В края на своето поздравление, той пожела на всички здраве и връчи поздравителен адрес на д-р Стоянов от името на доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design