Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

СУПНЕ „ФРИДРИХ ШИЛЕР“ ВРЪЧИ НЕМСКИ ЕЗИКОВИ ДИПЛОМИ НА СВОИ ВЪЗПИТАНИЦИ

петък 18 май 2018

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев беше сред официалните гости на провелата се днес церемония в зала „Европа“ на Доходното здание по връчване на Немска езикова диплома, ниво C1.

Връчвайки поздравителния адрес от името на областния управител г-н Галин Григоров, г-н Колев благодари на ръководството на училището за отправената покана за участие в събитието и изрази увереност, че преподавателите са дали всичко от себе си знанията на техните възпитаници да бъдат приложими към потребностите на съвременния свят. Той пожела здраве и сили на учениците, като отбеляза, че вярва, че те ще продължат да надграждат постиганото до този момент. Заместник областният се обърна към учениците и с думите, че те са една идея напред пред своите връстници, защото познанията и то на високо ниво на определен език отварят един нов прозорец към света.

Учениците от 10-ти клас бяха подготвили кратка музикална програма и изненада за присъстващите.

На събитието присъства и началникът на отдел „Образование, младежки дейности и спорт“ към Община Русе г-н Сашо Щерев, който връчи поздравителен адрес на г-жа Иванова от името на кмета г-н Пламен Стоилов.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design