Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

„СЪЮЗ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ 2004“ С ПРОЛЕТЕН КОНЦЕРТ

събота 29 април 2017

Вчера, 28.04.2017 г., в зала Пленарна на Община Русе се проведе пролетен концерт. Той беше организиран от сдружение „Съюз на пенсионерите 2004”, а в него взеха участие вокалните групи „Хармония” с художествен ръководител г-н Цветан Банев и „Романтика”, представляваща община Иваново.

Водещ на събитието беше познатата на русенци фармацевтка – г-жа Мария Мицова. Тя се погрижи за настроението на всички присъстващи както с участие в пленителни песни за любовта и смисъла на живота, така и с познатото ни нейно чувство за хумор, водещо до повече усмивки на лицата на хората.

Поздравителни адреси по повод мероприятието бяха отправени от Областния управител на Област Русе, доц. д-р Стефко Бурджиев и кмета на гр. Русе, г-н Пламен Стоилов. В поздравителния адрес на Областния управител към г-н Петко Петков, председател на сдружение „Съюз на пенсионерите 2004” беше казано:

„Дейността Ви като председател на сдружение „Съюз на пенсионерите 2004“ оставя ценно културно наследство на нас – жителите на Област Русе. Всички дълбоко оценяваме направеното от Вас и в тази връзка ми позволете да изкажа нашата благодарност!

Вие сте достоен пример за личност, отдадена на родолюбието и нравствеността!

С най-искрени и приятелски чувства Ви пожелавам крепко здраве, множество споделени моменти на щастие и истинско задоволство от постигнатите успехи!

Бъдете!...”

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design