Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

XIX-ТО РУСЕНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ “ТЕХНИКА, ТЕХНОЛОГИИ, СТОКИ И УСЛУГИ”

четвъртък 11 май 2017

Днес, 11.05.2017 г. пред Корпус 2 на Русенския университет беше дадено началото на XIX-то Русенско изложение за техника, технологии, стоки и услуги.

Събитието откри проф. д-р Велизара Пенчева, ректор на РУ “Ангел Кънчев“, а сред официалните гости бяха доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, Емил Кирилов, заместник областен управител на област Русе, Наталия Кръстева и Иван Григоров, заместник-кметове на Община Русе, Димитър Райнов, началник на РУО, заместник-директорът на световната компания Massey Ferguson, Пенка Попова, началник отдел „Регионално развитие и административен контрол“ в Областната администрация и други.

С приветствие към присъстващите се обърна и доц. д-р Бурджиев: „За мен е изключителна чест да бъда част от този форум, който Русенският университет организира за поредна година“. Той подчерта, че събитието има огромно значение за развитието не само за нашия град, а и за развитието на целия Северен централен район, защото е единствено по рода си. Областният управител акцентира и върху изключителния принос на ректорското ръководство на университета, в лицето на проф. Пенчева за перфектната организация и ѝ връчи поздравителен адрес.

След официалното откриване, всички присъстващи имаха възможност да разгледат изложените в парка на университета обработваща техника за земеделието, прикачен инвентар, средства за растителна защита, градинска техника, напоителни системи и други стоки и услуги за селскостопанското производство.

По-късно, областният управител проведе работна среща с академичното ръководство на РУ „Ангел Кънчев“.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design