Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ УВАЖИХА ТЪРЖЕСТВАТА ПО СЛУЧАЙ 24 МАЙ

сряда 24 май 2017

Днес, 24.05.2017 г., Свилен Иванов и Валентин Колев, заместник областни управители на област Русе присъстваха  на тържества, посветени на 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

В празничното честване в СУПНЕ „Фридрих Шилер” се включи г-н Свилен Иванов. В своето приветствие, заместник областният управител честити най-светлия български празник и пожела успех на учителите и учениците, като им пожела да са всеотдайни на науката. Той  поднесе красив букет цветя и връчи поздравителен адрес от името на областния управител на г-жа Искра Иванова, директор на Средно училище с преподаване на немски език "Фридрих Шилер".

Заместник областният управител на област Русе, Валентин Колев беше сред официалните гости на тържеството по случай 24 май в ОУ „Иван Вазов“, къде отправи най-искрените си благопожелания към преподавателите, ученици и родители по повод Деня на българската просвета и славянската писменост. Той връчи също красив букет цветя и поздравителен адрес от името на доц. д-р Стефко Бурджиев на директорката на училището, г-жа Теодора Йорданова.

Поздравителни адреси бяха изпратени и до други училища в Русе.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design