Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ВАЛЕНТИН КОЛЕВ ОТКРИ УЧЕБНАТА ГОДИНА В СУЕЕ „КОНСТАНТИН-КИРИЛ ФИЛОСОФ“

понеделник 17 септември 2018

Заместник областният управител на област Русе г-н Валентин Колев участва в тържественото откриване на новата учебна година в СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“.

Той приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве и една успешна нова учебна година.

„Скъпи ученици, Вие поемате по един нов път! Вярвайте в своите учители!“ заяви още г-н Колев.

Той поздрави и учителите, като изрази увереност, че те ще бъдат все така отговорни, както са били в годините до сега и ще възпитават и обучават децата така както трябва.

Заместник областният управител се обърна и към родителите посочвайки, че са поверили децата си в един педагогически колектив, който много години се старае да дава добро обучение и че са направили правилен родителски избор.

В края на словото си, той призова всички да вярват повече в педагозите, да им помагат и заедно да бъдат едно цяло, защото това е пътя към успеха.

Сред официалните гости бяха още народният представител от 19-ти МИР г-н Пенчо Милков, заместник-кметът на община Русе по икономика, инвестиции и собственост г-жа Наталия Шилкова, представители на Русенски университет „Ангел Кънчев“, както и г-жа Марина Сергунина, аташе в Генералното консулство на Русия в Русе.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design