Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ В 71-ИЯ НАЦИОНАЛЕН ТУРИСТИЧЕСКИ ПОХОД „ПО ПЪТЯ НА БОТЕВАТА ЧЕТА“

четвъртък 13 април 2017

Във връзка с 141 години от героичния подвиг на Христо Ботев и неговата чета за Освобождението на България, Областна администрация – Враца организира 71-вия Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета „Козлодуй-Околчица”.

         Походът е под патронажа на Президента на Република България г-н Румен Радев  и ще се проведе в периода 27 май – 2 юни 2017 г. в партньорство с Български туристически съюз, Министерството на образованието и науката, Регионалните управления по образованието, Министерството на туризма и др., със съдействието на общините, през чиито територии преминава.

         Право на участие в похода имат всички групи ученици, туристически дружества от страната, клубовете и секциите по туризъм с неограничен брой туристи. По маршрута могат да се включват индивидуални участници и самостоятелни групи, които не принадлежат към определена организация.

         Всички желаещи следва да изпратят в срок до 9 май 2017 г. попълнена заявка за участие на адрес: гр. Враца 3000, бул. „Демокрация“ № 1, Областна администрация – Враца, или сканиран и надлежно заверен вариант на приложенията на електронна поща: obl-vr@oavratsa.egov.bg.

         Регламентът за провеждане на 71-вия Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета” и приложенията към него могат да бъдат отворени чрез предложените линкове за достъп:

ИЗТЕГЛИ:   Регламент,  Приложение 1АПриложение 1БПриложение 2 Приложение 3.

Областна администрация – Русе се ангажира в подпомагане процеса по популяризиране на инициативата сред обществеността.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

 

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design